Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w tym temacie chciałbym zapytać się gdzie najlepiej chodzic i zarobic Drop Hackiem dawajcie swoje sposoby na szybkie zarobienie DH :)

Opublikowano

W lesie jest bardzo malo osób a tak w ogóle wcale nie ma :) Sprawdzalem a w m2 to mi sie wydaje ze slabo bo chyba nie dropnie Kamień Duchowy :))

Opublikowano

Założę się że jeżeli pójdziesz już do Czerwonego Lasu to nikt przy tobie nie będzie bił metina albo nawet expił, przynajmniej ja i moja gildia tak robiła ponieważ wiedzieliśmy o DH. A po 2 tam nikt nie siedzi, napisał to już ktoś (mało osób tam siedzi) a UP dalej pisze ze "Red Las" Ewenty z kolei są około raz na miesiąc, więdz rzadko, ale opłaca się, tak samo łatwo można bana chycić. Najlepiej w m2, niby słaby drop, k.duchowy rzadko, ale jak dropnie KD woja/defa +4 będzie radocha, i mała szansa na bana ponieważ nobki nie wiedzą jak nakrecic demko, a jeżeli wiedzą to nie wiedza co z nim zrobić (pewnie GMowi wysla na GG ^^) w m1 się nie opłaca, ponieważ rzadko kto metiny wgl tam bije (i chuja dropi) Tysięczniki, nom dużo osób strasznie, na cały dzień może 1 osoba wejdzie. Więdz najlepiej idz do m2, no i oczywiscie ewenty, ale najlepiej wtedy Ghost + osobne konto (1 lvl) + nowy e-mail niepowiązany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...